BİR FATİHA DA SENDEN OLSUN

KİMLER GELDİ, KİMLER GEÇTİ? TIKLA DA GÖR

             Allah (cc), Kuran-ı Kerim’de Ankebut suresi   55. ayetinde:” Her canlı ölümü tadacaktır.”diyor. Bizler ve bu yazıyı siz...

02 Ekim 2014

YURDUMA ALÇAKLARI UĞRATMA SAKIN


Mahmut Toptaş
02-10-2014

Yarın, yani 03 Ekim Cuma günü Kurban bayramının Arefe günüdür.

 

Cuma günü sabah namazından başlayarak bayramın dördüncü günü ikindi namazı sonrasına kadar 23 vakit namazın ardından bütün bir millet olarak, dünya genelinde bütün bir ümmet olarak “Teşrık Tekbirleri” getireceğiz.

 

Her tekbir getirişte “Allahü Ekber, Allahü Ekber, La ilahe illallahü vallahü Ekber, Allahü Ekber ve lillah’il-Hamd/ En büyük Allah’tır, En Büyük Allah’tır, Allah’tan başka yaratan, yaşatan ve yöneten yoktur,

 

En Büyük Allah’tır,

 

Hamd Ona aittir” zikrini, sloganını, sahte ilahlara başkaldırı cümlelerini hep birlikte söyleyeceğiz.

 

Dördüncü günün ikindi namazı sonuna kadar 92 defa En büyük Allah’tır diyeceğiz. Ezan ve namazdakiler hariç.

 

23 Defa Allah’tan başka yaratan, yaşatan ve yöneten yoktur diyeceğiz.

 

23 Defa Allaha hamd edeceğiz.

 

Bu zikrimizi, kendini çağdaş put yerine koyup “Benim dediğim olur, en büyük benim” diyenlere duyurmak ve Allah’tan başkasına boyun eğmediğimizi dünyaya ilan etmek için yüksek sesle söyleyeceğiz.

 

Seksen kadar kurulu siyasi parti yöneticileri, Bayram namazında bir araya gelecekler ve toplu halde aynı zikri birlikte yapacaklar.

 

Taliban’ından el-Şebab’ına, IŞİD’inden el-Husi’sine kadar çaresizlikler içinde çare arayan her türlü Müslüman aynı kelimeleri aynı günde söyleyecek.

 

Belki gökyüzündeki ayın doğuş farkına göre bir gün önce veya sonra yapabilirler ama dört günümüz hepsiyle beraber olacak.

 

Ama İslam ülkelerinin bağrına akrep yuvası gibi çöreklenen ve bizi birbirimize düşüren, “En büyük benim, bana tapacaksınız ve benim dediğimi yapacaksınız” diyen birinin zehir saçan merkezlerine dönüp boyun bükerken diliyle de “Allahü Ekber” diyenlerimiz de olacak.

 

Onlara kızmayın, onlara acıyın ve inkâr çölünün serabını su zanneden kardeşlerinizi bu bayram vesilesiyle ziyaret ederek “Kelime-i Şehadet”le şerbetlenenlere bu akrep yuvasının zehrinin hiç bir zararı olmayacağını, ecelin değişmemesi nedeniyle Kelime-i Şehadet yolunda ölenlerin ölümlerinin Şehitlikle ödüllendirileceğini yeniden hatırlamak gerekir.

 

Bu günlerde İstiklal Marşı’nın,

 

“Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın;

 

Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın.

 

Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın...

 

Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.” Kıt’asını biraz daha fazla dillendirelim.

 

 


Hiç yorum yok:

ERZURUM'DA HALI YIKAMA SİZE BİR TELEFON KADAR YAKIN

TOMURCUK HALI YIKAMA
0442 214 19 34
0533 371 19 33

IŞILTI HALI YIKAMA
0442 242 05 97
0530 175 3414

POLAT HALI YIKAMA
0534 334 59 08
0 507 046 83 47

BURSADAKİ TORTUM DEMİRCİLER KÖYLÜLERİNİ MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ

Bursa'da yaşayan köylülerimiz ayda bir 27 hane reisi olarak toplanıyor. Kuranı Kerim okuyor, dua ediyor, birbirlerinden haberdar oluyor.
HABER YENİ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ