BİR FATİHA DA SENDEN OLSUN

KİMLER GELDİ, KİMLER GEÇTİ? TIKLA DA GÖR

             Allah (cc), Kuran-ı Kerim’de Ankebut suresi   55. ayetinde:” Her canlı ölümü tadacaktır.”diyor. Bizler ve bu yazıyı siz...

19 Eylül 2011

BİR TEŞEKKÜR BİR SELAM

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Rahman ve Rahim olan Allah (c.c.) adıyla

BİR TEŞEKKÜR BİR SELAM

Alla hu Teala’ya Kâinat’ın zerresi adedince hamt, yüz binlerce salât ve selam bütün insanlığın efendisi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) e olsun.

Güzel köyümün Güzel insanları! Hepinizi selamların en güzeli olan Allah’ (cc) ın selamı ile selamlıyorum.

Esselamu Aleykum Ve Rahmetullahı Ve Bereketüh

Alla (c.c.)’ın bir hikmet ve kaderin bir cilvesi neticesinde doğup büyüdüğümüz şirin köyümüzden yıllar evvel ayrılmış olsak ta, köyümüze olan muhabbetimiz ve sevgimiz her daim içimizde bulunmaktadır. Her insanın fıtratında memleket özlemi vardır.

Bu vesile ile bizim gibi diyar-ı gurbette ömrünü sürdüren hemşerilerimizi, köyümüzde olan ölüm, hasta, düğün, sünnet, gibi etkinliklerden ve köyümüzün yetiştirdiği ilim ehli kardeşlerimizin durumlarından haberdar eden, köyümüzdeki olan olayları teferruatıyla internet ortamına aktaran, bizimde âcizane bilgimizi siz kardeşlerimizle paylaşma ortamı sağlayan, değerli, İhsan Akpınar ve diğer site editörü kardeşlerimize teşekkürü bir borç bilir ve hem kişisel hem yayın hayatlarında hayırlı başarılar dilerim

Köyümüzden çıkan, gurbette yaşayıp sıla hasreti çeken kardeşlerimizin, bu siteyi yakından takip ettiklerini biliyorum. Bizde artık haftalık yazılarımızla burada birlikte olma fırsatı yakalamış olacağız. İNŞALLAH..

Siz değerli hemşerilerimden köylülerimden âcizane ricam yazılarımızı okumanız halinde eleştiri öneri, duygu ve düşüncelerinizi kısa bir yazı ilede olsa yorum bölümünde bizimle paylaşmanız. Bizi ziyadesiyle memnun edecektir. Burada amacımız ALLAH (c.c.) ın rızası için insanlara faydalı olmak. Konumuzla ilgili Kâinat’ın en güzeli Hz. Muhammed (s.a.v.) bir Hadisi Şeriflerinde şöyle buyuruyor. ”İnsanların hayırlısı insanlara faydalı olandır”.

Selam ve dua ile. Ahmet YILDIZ

Hiç yorum yok:

ERZURUM'DA HALI YIKAMA SİZE BİR TELEFON KADAR YAKIN

TOMURCUK HALI YIKAMA
0442 214 19 34
0533 371 19 33

IŞILTI HALI YIKAMA
0442 242 05 97
0530 175 3414

POLAT HALI YIKAMA
0534 334 59 08
0 507 046 83 47

BURSADAKİ TORTUM DEMİRCİLER KÖYLÜLERİNİ MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ

Bursa'da yaşayan köylülerimiz ayda bir 27 hane reisi olarak toplanıyor. Kuranı Kerim okuyor, dua ediyor, birbirlerinden haberdar oluyor.
HABER YENİ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ