BİR FATİHA DA SENDEN OLSUN

KİMLER GELDİ, KİMLER GEÇTİ? TIKLA DA GÖR

             Allah (cc), Kuran-ı Kerim’de Ankebut suresi   55. ayetinde:” Her canlı ölümü tadacaktır.”diyor. Bizler ve bu yazıyı siz...

16 Şubat 2012

CÜPPELİ AHMET HOCADAN MEKTUP VAR

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Hoca, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden Milli Gazete'ye babası Yusuf Ünlü aracılığıyla mektup gönderdi.
Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Hoca, iki aydır tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nde Milli Gazete okurları ve sevenleri için bir mektup kaleme aldı. Cübbeli Ahmet Hoca, yazdığı mektubu babası Yusuf Ünlü aracılığıyla
gazetemize gönderdi. Kendi el yazısıyla kaleme aldığı mektupta durumu hakkında bilgi veren Cübbeli Ahmet Hoca, aynı zamanda da sevenlerine bazı tavsiyelerde bulunuyor. "Kıymetli Milli Gazete okurları" hitabıyla mektubuna başlayan Cübbeli Ahmet Hoca, "Merhum Erbakan Hocamız tarafından kurulan bu gazete Rabbime hamd olsun, genel manada Ehl-i Sünnet çizgisinden ve Ehl-i Sünneti müdafaa edenleri müdafaadan hiçbir zaman geri durmamıştır" dedi. Mektubunda, Milli Gazete okurlarına, yöneticilerine ve Milli Görüş camiasına şükranlarını da ifade eden Cübbeli Ahmet Hoca mektubuna şöyle devam etti: "Rabbim iki cihanda maddeten ve manen bu camianın kalkınmasını ve birçok hayırlara vesile olmasını müyesser eylesin. Rabbim gücü zalimlerden alıp muzlumlara en yakın zamanda iade eylesin. Amin."
Daha önceki açıklamalarında masum olduğunu kesin ifadelerle dile getiren ve "Komplo ile karşı karşıyayım. Kesinlikle masumum" diyen Cübbeli Ahmet Hoca, mektubunda kendisinden bahsederken 'bu fakir'
ifadesini kullandı. Cübbeli Ahmet Hoca, Milli Gazete'ye yazdığı mektubunu imzasıyla bitirdi.

İşte o mektup

Kıymetli Milli Gazete okurları!
"Kıymetli Milli Gazete okurları!
Merhum Erbakan Hocamız tarafından kurulan bu gazete (Rabbime hamdolsun) genel manada ehl-i sünnet çizgisinden ve ehl-i sünneti müdafaa edenleri müdafaadan hiçbir zaman geri durmamıştır. Bugün de bu fakir hakkında bu vazifeyi ifa etmektedir. Fakir, her hafta Perşembe akşamı Ahmet Yesevi Derneği'nde okunmak üzere gönderdiğim mektuplarla halkımızı hakkımda bilgilendirmekteyim. Yatsı namazından sonra (7.30 sularında) mektuplarım 88.4 frekansındaki Lalegül FM'den de dinlenilebilmektedir. Ayrıca genel durumumu Arifan Dergisi'nin şubat sayısında yazdım.
Merak edenler bu adreslerden bilgi alabilirler. Bu vesileyle tüm Milli Gazete okurlarına, yöneticilerine ve Milli Görüş camiasına şükranlarımı arz ederim.
Rabbim iki cihanda maddeten ve manen bu camianın kalkınmasını ve birçok hayırlara vesile olmasını müyesser eylesin!
Rabbim, gücü zalimlerden alıp mazlumlara en yakın zamanda iade eylesin. Amin!  (Cübbeli)
MİLLİ GAZETEDEN ALINTIDIR.

Hiç yorum yok:

ERZURUM'DA HALI YIKAMA SİZE BİR TELEFON KADAR YAKIN

TOMURCUK HALI YIKAMA
0442 214 19 34
0533 371 19 33

IŞILTI HALI YIKAMA
0442 242 05 97
0530 175 3414

POLAT HALI YIKAMA
0534 334 59 08
0 507 046 83 47

BURSADAKİ TORTUM DEMİRCİLER KÖYLÜLERİNİ MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ

Bursa'da yaşayan köylülerimiz ayda bir 27 hane reisi olarak toplanıyor. Kuranı Kerim okuyor, dua ediyor, birbirlerinden haberdar oluyor.
HABER YENİ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ