BİR FATİHA DA SENDEN OLSUN

KİMLER GELDİ, KİMLER GEÇTİ? TIKLA DA GÖR

             Allah (cc), Kuran-ı Kerim’de Ankebut suresi   55. ayetinde:” Her canlı ölümü tadacaktır.”diyor. Bizler ve bu yazıyı siz...

11 Mayıs 2018

Kimse Kur’an’a Zarar Veremez

Kitapçı, kitap dağıtımı yapan firmaya gelerek veya telefonla sipariş veriyor: “Yüz tane büyük Kur’an, iki yüz tane orta boy Kur’an, üç yüz tane küçük Kur’an, acele gönder”.
Dağıtımı yapan da siparişi veren de küçük Kur’an, büyük Kur’an diye bir şeyin olmadığını, olmayacağını bilmiyor.
Eski kitapçılar bu inceliği bilirler ve siparişi şöyle verirlerdi: “Yüz tane büyük Mushaf, iki yüz tane orta boy Mushaf, üç yüz tane küçük Mushaf gönder”.
Kur’an’ın büyüğü küçüğü olmaz.
Mushaf, yani Kur’an-ı Kerim’in yazılı olduğu sayfaların bir araya geldiği kitabın büyüğü küçüğü olur.
“Kur’an yanmaz” sözü doğrudur. Cebrail aleyhisselamın Sevgili Peygamberimize indirdiği, onun da ashabına tebliğ ettiği söz ve manayı yakmak mümkin değildir.
Elinize çakmağı yaksanız ve Fatiha süresini alevin üstüne okusanız o yanmaz.
Ama Seka kâğıdına yazılı hali yanar.
Guantanamo’daki Amerikalı işkenceci subaylar, Müslüman mahkûmlara işkencenin her çeşidini uyguladıktan sonra onları acıtmak için başka alternatif bulamayınca Mushaf yırtıp gözleri önünde tekmelemeleri aslında Kur’an’ı değil kâğıtları ve kendi insanlıklarını çiğniyorlar.
Guantanamo işkencecileri, bu halleriyle işkencecilerden olan subay Terry Holdbrooks’un Müslüman olmasına sebep olurlar. O şimdi İslam tebliğcisi.
Fransa başta olmak üzere Avrupa Birliği’nde birkaç ülke, Amerika’nın uzun kuyruğunda hareket ediyorlar. Hem de çok gerilerden geliyorlar.
Bundan en az yirmi yıl kadar önce Amerika’da basılan, devlet eliyle parasız dağıtılan ve içinden 300 kadar ayeti çıkarılan Mushaf’tan bahsedildi.
Hatta Diyanet İşleri Başkanlığı bir hutbe ile halka duyurdu ve dikkatli olunmasını bildirdi.
Amerika’nın Karakuş’u olan Avrupa ülkeleri en az yirmi beş yıl sonrasında harekete geçmişler ve Fransa’da sapık Cumhurbaşkanı ve sapık başbakanların da aralarında olduğu Yahudi, Hıristiyan 300 kadar kişi Kur’an’dan 300 ayetin çıkarılmasını istemişler.Rakama dikkat ediniz, Türkiye’de sapık bir Başbakan da 230 ayetten bahsetmişti.
Şimdi hesabını veriyordur. Hesap ve azap kararı Rabbimize aittir.
Kur’an, 1400 yıllık değildir. Rabbimizin Kelam sıfatındandır. Onun için ezeli ve ebedidir. Yani evveli ve sonu yoktur.
Evvel ve son, bizim gibi fanilere
aittir.
Sevgili Peygamberimize indirilişi 1408 yıllıktır.
Onun için 1408 yıllık zaman içinde değil bir ayet, bir kelime, bir harf bile ilave edilememiş bir harf çıkarılamamıştır.
Onu koruyan Allah’tır.
Allah celle celalüh de kelamını, kulları arasından seçtikleriyle korur.
Biz, seçilenler arasına girebilmek için aday adaylığımızın müracaatını yapalım.
Elifba diyerek başlayalım.
114 sürede dizili ayetlerin hangisinin koruyucu şifası olduğunu, hangilerinin tedavi edici olduğunu bilelim de, Kur’an-ı Kerim’in adını duyunca kuduranların, ilaç şişesini kıran tımarhaneliklerin de hastalığına çareler üretelim.

Hiç yorum yok:

ERZURUM'DA HALI YIKAMA SİZE BİR TELEFON KADAR YAKIN

TOMURCUK HALI YIKAMA
0442 214 19 34
0533 371 19 33

IŞILTI HALI YIKAMA
0442 242 05 97
0530 175 3414

POLAT HALI YIKAMA
0534 334 59 08
0 507 046 83 47

BURSADAKİ TORTUM DEMİRCİLER KÖYLÜLERİNİ MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ

Bursa'da yaşayan köylülerimiz ayda bir 27 hane reisi olarak toplanıyor. Kuranı Kerim okuyor, dua ediyor, birbirlerinden haberdar oluyor.
HABER YENİ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ