BİR FATİHA DA SENDEN OLSUN

KİMLER GELDİ, KİMLER GEÇTİ? TIKLA DA GÖR

             Allah (cc), Kuran-ı Kerim’de Ankebut suresi   55. ayetinde:” Her canlı ölümü tadacaktır.”diyor. Bizler ve bu yazıyı siz...

16 Ocak 2018

Çocuk Yetiştirmenin Önemli Bir Boyutu Üzerine

Öncelikle domates bulgur pişirmeyle annelik,ceket pantolon almayla babalık mevzusunu gerçekleştirmiş olmuyoruz. Çocuğa amaç verirken, hedef oluştururken sadece ; " oku paran olsun, oku saygınlığın olsun,oku rahat et."gibi kurgular oluşturursak okur belki ama ne olur diye düşünmek gerekir.Bir gün uyuşturucu çetesenin ortağı bakarsın okumuş adam olur, bir gün kaçakçılık işinin bir parçası bakmışsın okumuş adam olur, bir gün devletinin milletinin üzerine kurşun yağdıran bomba atan polis özel harekatı bombalayan okumuş adam olur vb. Peki bunlar ne zıkkım okumuştu ve ne için okumuştu da bu okuduklarıyla devletlerine milletlerine bu denli rezil kötülüklerde bulunmuşlardır. O zaman çocuk yetiştirirken, çocuklarımıza amaç verirken bir incelik göstermek gerekmektedir. Öncelikle devletine ve onu oluşturan milletine faydalı olmayı, devletini ve milletini yüceltmeyi ülküsünün zirvesine sağlam ve şaşmaz bir şekilde oturtmak gerekmektedir. Ve bu ölçüt bir bireyin en temel itibar görme mevzusunu oluşturmalıdır.Birey öyle yetiştirilmelidir ki şerefli osmanlı selçuklu dedelerimizde olduğu gibi devlete ümmete faydasızlığı bir mecnunluk bir hastalık olarak görmelidir. Diyor ya diriliş ertuğrul, Mevzumuz ilahi kelimetullahtır işte bu ilahi kelimetullahın tam göbeğinde güçlü bir devlet bulunmaktadır.Allahım, etrafımızı çevirip bize kötülük etme peşinde olan gavur güruhuna ve memeleketimiz içinde bu gavur güruhuna hizmet eden kötü kimselere fırsat verme. Ordumuza, bu gavurlara karşı zafer nasip et.

# ULUBAĞLI REHBER

Hiç yorum yok:

ERZURUM'DA HALI YIKAMA SİZE BİR TELEFON KADAR YAKIN

TOMURCUK HALI YIKAMA
0442 214 19 34
0533 371 19 33

IŞILTI HALI YIKAMA
0442 242 05 97
0530 175 3414

POLAT HALI YIKAMA
0534 334 59 08
0 507 046 83 47

BURSADAKİ TORTUM DEMİRCİLER KÖYLÜLERİNİ MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ

Bursa'da yaşayan köylülerimiz ayda bir 27 hane reisi olarak toplanıyor. Kuranı Kerim okuyor, dua ediyor, birbirlerinden haberdar oluyor.
HABER YENİ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ