BİR FATİHA DA SENDEN OLSUN

KİMLER GELDİ, KİMLER GEÇTİ? TIKLA DA GÖR

             Allah (cc), Kuran-ı Kerim’de Ankebut suresi   55. ayetinde:” Her canlı ölümü tadacaktır.”diyor. Bizler ve bu yazıyı siz...

16 Ocak 2012

E OKULDA KARNEDE ÖĞRETMENİN GÖRÜŞ KISMINA NE YAZAYIM DİYE DÜŞÜNME

Karneye görüşlerimizi yazarken artık klasik kelime ve cümlelerden kaçınmalıyız. Yeri geldikçe atasözleri, deyim ya da özdeyişler kullanabilmeliyiz.
15 Ocak 2011'de güncellenmiştir.
BURADA DA FARKLI GÖRÜŞLER İÇİN ( E OKULDA KARNEDE ÖĞRETMENİN GÖRÜŞ KISMINA NE YAZAYIM DİYE DÜŞÜNME ) TIKLAYINIZ.
1.Doğru yolda olsan bile eğer orada,durduğun yerde bekliyorsan ardından gelenler seni yalnız bırakabilirler.daha ilerde  daha başarılı olanlar seni bekliyorlar.Ben sana sadece yolun açık olsun diyorum.
2.İstenildiği zaman başarılamayacak hiçbir şey yoktur. İnanır ve çalışırsan başarı kendiliğinden gelecektir.Hiçbir şey için geç kalınmaz ama yarın geç olabilir hemen başla!
3.Efendi ve sakin tavırlarını başarı ile tamamlayıp, geleceğe daha sağlam adımlarla yürümelisin. Yürüdüğün yolda  doğruluğun ve  dürüstlüğün sana arkadaşlık ettikten sonra o yol seni hiç korkutmasın. Başaracağına inan!
4.Nereye gittiğini bilen kişiye yol vermek için dünya bir yana çekilir.( Starr Jordan)
5.Göstermiş olduğun gayretten dolayı seni kutluyor, senin daha büyük başarılar hakkettiğini biliyorum.Biz çekiliyoruz yol senin.Yolun açık, ömrün bereketli olsun!
6.Her eylemin bir yan etkisi vardır.Sende de başarının yan etkisi sessizlik.Aklına takılanları sor ki başarın yeteneklerine erişsin.Dünyada pek çok yetenekli insan, küçük bir cesaret sahibi olmadıkları için silinip gitmişlerdir.Cesaretini topla sende zaten var olan gerçek başarıyı ortaya çıkar.
7.Adım adım tırmandığın bu yolda başarısızlık yoktur. Fırsata dönüşen engeller vardır. Yola devam?Başarını senin için başarısızlık olarak görüyorum.Senden çok şey istemiyorum,Eğitiminde başarının azıyla yetinme!
8.Edep ve adap o kadar güzel elbise ki, bu elbiseyi tercih ettiğin için seni,seni yetiştirdikleri için aileni,öğrencim olduğun için beni tebrik ediyorum.Başarılı, bereketli ve hayırlı uzun ömürler temenni ederim.
9.Yolun uzun ama burada bir dönemin kaldı, her hareketin çok önemli. Çünkü bir sonraki davranışını etkileyecek. Doğru hareket için yarını bekleme!Hemen işe koyul!Daha fazla geç olmadan geç kalma!
10.Başarı için çok şey gereklidir.Bunların en önemlisi; kendine güvendir.Korkma! Cehalet, büyük düşman..Olsun..Sen onu zaten yeniyorsun.Kendine güven!Hayat boyu başarılarına ben kefilim.
11.İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez.sen umutsun,Umut vaat ediyorsun.Umudunu kaybetme! Gücüne inan ve başar!
12.Başarı, her şeye hazırlıklı olmaktır ve hazırlıklı olmadığınızda başarısızlık kaçınılmazdır.Sana ne kadar güvendiğimi biliyorsun.İstediğin yerde ol ama daima hazır ol!
13.En önemli eksiğin  planlı çalışma, dersi iyi dinleme ve anlamadığını sorma konusunda. İkinci dönem bu eksiklerini giderirsen neler başardığına sen bile şaşıracaksın.
14.Başarısını ahlakıyla bütünleştirdiği için öğrencimizi tebrik ederim.Pehlivanlık sadece güreşte değil cehaletle giriştiğimiz bu kavgada.İbrahim olarak da Nemrutların karşısında durabilmekte.Aynı yolda geriye bakmadan devam.Yolun açık olsun. Sen bile şaşıracaksın.

14.Gündüz kandilini hazırlamayan, gece karanlığına razı demektir.Karanlıkta kalmana hiç kimse razı değil.Çalış,  çalış ki aydınlık yarınlar senin olsun.
15.Ya seni daha çok başarıya götürecek yolu bulacaksın ya da o yolu sen yapacaksın.Bu kuvvet sende.Başarının yolunda ki güçlükler seni tedirgin etmesin.Yeter ki inan ve kararını ver.

16.Daha iyisi de olabilirdi. İyice dinlen ve başarılı olma kararlılığıyla dön. Neden daha iyisi olmasın?

17.Bu durumu yeterli görüp sadece beklemenin adı gayretsizlik.Çalışmamandan değil gayretsizliğinden endişe ediyorum.Beklentilerimse  seni endişelendirmesin.Çünkü senden çok şey istemiyorum ki üç şey istiyorum;gayret,istek,başarı.
18.Asla vazgeçme! Vazgeçmek, başarısızlığı seçmektir.

19.İyilerin tembelliği kötülerin hakimiyetini hazırlar.
Sana bunu demek haksızlık olur.Ama senin olman gerektiğin yerde olmaman da çevrendekilere haksızlık olur.Dinlenmek istediğinde dinlen ama bu hızını daha da artırmaya yarasın.Çünkü yol açık.Yolun açık olsun.
20.Yaşamın sırrı bilgili olmak değil harekete geçebilmektir.Bilgi eyleme dönüşünce sende var olan bütün değerler ortaya çıkacaktır.Değerine değer kat bizi şaşırtma!Hele ümitsizliğe düşüp bizim umudumuzu boşa çıkarma!
21.HİÇKİMSE BAŞARI MERDİVENLERİNİ ELLERİ CEBİNDE TIRMANMAMIŞTIR.Sana bir formül tavsiye ediyorum: 1a+3ç=BAŞARI.Yeter ki bir kere azmet,üç kere çalış.Bak o zaman başarı kendisi sana koşacak.Sen başarının tadına varacaksın.

Hiç yorum yok:

ERZURUM'DA HALI YIKAMA SİZE BİR TELEFON KADAR YAKIN

TOMURCUK HALI YIKAMA
0442 214 19 34
0533 371 19 33

IŞILTI HALI YIKAMA
0442 242 05 97
0530 175 3414

POLAT HALI YIKAMA
0534 334 59 08
0 507 046 83 47

BURSADAKİ TORTUM DEMİRCİLER KÖYLÜLERİNİ MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ

Bursa'da yaşayan köylülerimiz ayda bir 27 hane reisi olarak toplanıyor. Kuranı Kerim okuyor, dua ediyor, birbirlerinden haberdar oluyor.
HABER YENİ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ