BİR FATİHA DA SENDEN OLSUN

KİMLER GELDİ, KİMLER GEÇTİ? TIKLA DA GÖR

             Allah (cc), Kuran-ı Kerim’de Ankebut suresi   55. ayetinde:” Her canlı ölümü tadacaktır.”diyor. Bizler ve bu yazıyı siz...

29 Mart 2012

YGS'DE OKUNACAK DUA

Sınava iyi bir şekilde hazırlandıktan sonra şu dualar okunabilir.Sınava çalışmadan okumanın bir faydası olacağını düşünmüyorum.Bu konuyla ilgili sizlere bir hikaye aktarayım:


Adamın biri camide hocadan şöyle bir söz duymuş:"Er rızgu alallah" (Rızık Allah(cc)'tandır.).Tamam .Benim çalışmama gerek yok.deyip bir mağaraya gitmiş.Bir gün geçmiş rızkı gelmemiş,iki gün geçmiş yine yok,üçünçü günün akşamına doğru yine rızkından ümidini kestiği bir anda mağaranın önünden bir kervan geçiyormuş.Gürültüyü duyan adam halsizlikten ses çıkaramamış.Tüm kuvvetini toplayarak öksürmüş.


Kervandaki iki arkadaştan birisi demiş ki bir öksürük sesi duydum. Diğeri demiş ki burası kuş uçmaz kervan geçmez bir yer burada insan olamaz.Bu sesi duyan mağaradaki adam tüm kuvetiyle birkaç kez daha öksürmüş.Nihayet iki arkadaş da mağaradan ses geldiğine emin olmuşlar ve mağaranın içine girmişler.Köşede bir yerde yatan adama yaklaşmışlar,ona su vermişler yiyecek vermişler.Su içip yemek yedikten sonra kendine gelen adam başından geçenleri kervancılara anlatmış.


Şöyle demiş:Rızık Allah(cc)'tandır. Amenna(inandım).Ama öksürtmeden de rızkı vermiyor.Demek ki çalışmadan emek harcamadan bir şey elde edilmiyor.
Sizler elinizden geleni yapıp sonra Allah(cc)'a dua ediniz. Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dilerim.
İhsan AKPINAR
SINAVA GİRMEDEN OKUNACAK DUA:
100 kere hasbünallahu ve niğmel vekil,niğmel mevla ve niğmel nasir.
100 kere la havle vela kuvvete illa billa hil aliyyil azim.
100 kere ya alim ya hakim.
Kaynak:Erzurumlu Eşref Hoca (Allah(cc) ondan razı olsun.)

Hiç yorum yok:

ERZURUM'DA HALI YIKAMA SİZE BİR TELEFON KADAR YAKIN

TOMURCUK HALI YIKAMA
0442 214 19 34
0533 371 19 33

IŞILTI HALI YIKAMA
0442 242 05 97
0530 175 3414

POLAT HALI YIKAMA
0534 334 59 08
0 507 046 83 47

BURSADAKİ TORTUM DEMİRCİLER KÖYLÜLERİNİ MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ

Bursa'da yaşayan köylülerimiz ayda bir 27 hane reisi olarak toplanıyor. Kuranı Kerim okuyor, dua ediyor, birbirlerinden haberdar oluyor.
HABER YENİ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ